07 July 2011

Jumpa kawan jarak jauh

Assalamualaikum oulls, 
Semalam kan sy jumpa dgn kawan-kawan jarak jauh Hahaha jauh mana? Jauh dekat sekolah sbb bangunan lain2. Woahhh, sgt rendu mereka ;) So pergi lepak Mcd je dgn Bella, mimie, yuyun, fyfa and aisya.




Atoto, comel kan mereka sayang ni?

Sebenarnya Syahmin and muaz yang bagi idea nak lepaking, but syahmin takde tranceput nak dtg and muaz pulak malu dtg sorang. Aduihh. Kiteorang lagi senang bila lepak semua perempuan. Hikhik.

Lepas lepak dorang lepak rumah sy pulekk Haha . Okeh tu je nak share nye. 



Gambar sy yg banyak benau, nak tengok? Nak ke taknak ke wa nak letak jugak. Lu kena tengok jugak Hahaha *tumbuk skrg!



Perangai buruk sy Hahaha





Eh eh, malam ni sy nak jadi ciri-ciri bakal perempuan melayu kejap. Sy nak buat kek batik. Fully sendiri yg buat okeh! Sbb esok ada jamuan Kadet Polis. Yeah, kiteorg mmg kalau dpt top 3 akan buat makan makan. *lu jgn byk ckp. Hehehe.

Gambar Fav ;)



Kay byeee

No comments: