05 August 2011

Bila diri menjadi princess

Assalamualaikum , sebelum tu Ika nk ucapkan selamat berpuasa pada semua umat islam.
Okay, apa tajuk entri merepek ni? Baca lah dulu sampai muntah okeh. Jgn! batal puasa --,

Last week ika ada pergi Ayuh! Jom cegah jenayah dengan KP and cikgu Azlan dekat SPCC and sgt membanggakan sebab ada wakil KP daerah Shah Alam okeh. Sumpah jeles dgn SI, dah lah cantik. Haihhh. Tak suka nya sebab pakai baju seragam sekolah. Ika dgn senang hati tak bawak beg apa-apa langsung sbb sebelum pergi ni pun Ika tak belajar ada taklimat Ahli Koperasi. So memang hari tu tak belajar. Finee, sgt senang hati sbb makan pun free. hikhik. Kiteorg dari sekolah pukul 11pagi start taklimat pukul 2 lebih macam tu. lama tak lama wehh tak kena tunggu? Banyak sekolah ada, area Shah Alam tak silap Ika 4sekolah je and lain banyak area Kajang and Klang. Okeh, Sebelum start taklimat kiteorang macam biasalah and jalan-jalan kat SP and dapat satu cincin, Aww thanks ^,^ Okeh, Ika tepek kan gambar nyee eaaa . Bersama-sama dgn kawann-kawan cantik . Fuhh byk dpt pengetahuan dari situ setelah menjadi wartawan tak sengaja kat polis-polis situu. Seronok weh!











 Cincin yg comel ^_^


And and last week jugak kelas Ika ada buat oral English. Kena buat drama and the tittle is Thumbelina. And Ika yg kena jadi. Bila dah pakai satu set pink mula laa diri ni merasakan keperempuanan. Bila dah jadi sungguh perempuan ala-ala princess gitu. Semua scene ada Ika, penat tak penat nak menghafal skrip. hahaha. Ada satu part tu Ika kena tolak then Ika tergolek kat kerusi. Kedebukkk! Serious kelakar gilaa and Ika mmg laa tidak malu kan kan. So buat muka setebal bedak bertepek-tepek. Kat kelas kena ngejek jee. Okehh malu! Layan gambar neh okehh. The best moment i should remember :)






















Ni gambar hampir tergolek.

Kalau tengok video memang gelak guling-guling lah. Ya Allah, malunya!

Alhamdulillah hari ni kita dah 5hari puasa. Sila menghitung hari lagi 25hari nak raya kan and? Haa. Okeh lah penat neh, Kbyeee sume sume ;)

Fav Picture

No comments: