06 August 2011

Puasa ke 6



Assalamualaikum and Hi friends, lama dah kita tak blog walking. Ika busy. Rendu sgt nak stalker blogger and berblogging dengan blogger comel comel kiteww ni. Alhamdulillah hari ni hari ke enam dah puasa and takde ponteng lagi #bersyukur sangat sangat. Now dah 2bulan lebih jugak kot Ika dah? Okehh buat andaian sendiri. Selama ini Ika nak happy Ika ada kawan kawan yang selalu happy kan Ika and bila nak text ada jee yang nak teman kan kiteww teww. Lagi happy okeh . K nvm laa, this week kelas Addmaths cikgu masuk sekali jee and kelas BM semua mula mengantuk habis sebab bila nampak cikgu macam nampak katil #Hikhik Cikgu sendiri nampak lagi penat dari murid so apamacam? Now tengah hujan, so best sambung nap. K Assalamualaikum #loveyou

No comments: