21 August 2011

selamat hari

Assalamualaikum, sabau sabau. Tajuk entri tu memang tergantung. Okayy , next entri kita sambung tajuk entri ni.


EH ! tak tak , sabar ea. Puasa tak hari neh? Ada tinggal? *tutup muka . Oh, sgt fenat sbb puasa mase sekolah. Uwaaaa. Puase penuhpenuh ea. Okay.Hari ni hari jadi my beloved teacher lah, Teacher Azizah. she like my mom. COMEL sgt tahu! I love you :)Eh kejap ,30 ogos  ? Hari raya pertama lah buat semua orang Islam .Dah beli baju raya dah? 
Ika bulan 5 lagi dah beli kain, Hikhik semangat neh birthday raya pertama. Tahun seragam punya.


Ahhh, tak sabau nak bermalam raya dengan wan sayang. I love you!
Nak main bungapi macam mase kecikkecik dulu, tapi sibling saya semua dah besau. semua maleh bebenau nak main bungapi dengan saya *nak nages ah! Jom ah datang serbu kampung saya. Kekadang musan je tengok org main bungapi, Nak menyelit segan.


Maa baa abglong kakngah kakcik kena belanje bungapi and teman adek maen bungapi jugak tahun ni. Tak kire! kena jugak,kalau tak duet raya kena bergandaganda and hadiah besaubesau untuk adek kecik mu sorang neh. Hikhik . 



Lagi sepuleh hari lagi mehhh

tunggu je 30 ogos nanti ehh :) Kbye

No comments: