27 August 2011

Triple selamat


Assalamualaikum. What the triple selamat? Kejap lagi lah story kay. Tadi I pergi berbuka dgn Anggerik Legasi with anak yatim dekat KFC. Alhamdulillah berjalan lancar. Okay kay, the triple selamat is Selamat berpuasa, selamat hari raya and selamat hari jadi for me Hahaha. Eh esok dah balik kg dah! nak meet and berbuka sama sama dgn my grandmaa. Ohh shoo comel. Firstly I nak mintak maaf jika I ada buat salah dkt oulls. Even salah kecik sgt sgt. Harap dimaafkan, I beribu-ribu memaafkan. Semoga raya tahun ni superb best lah ye. Teringin nak main mungeapi byk byk. Ohhh, owsome teww.Nak kumpul duit raya byk byk. Tak kira lah dah besau panjang ke kn. Alhamdulillah now semua dh complete kot. Baju raya, inner raya, tudung raya, tshirt raya, kasut raya , cincin raya, perfume raya and mcm mcm laa. Just handbag jea kot pakai yg sama but handbag tu sgt jarang digunakan. So terasa mcm baru jugak. For teacher and sir halalkan segala ilmu. Amin. Byee balik kg dulu. So tak online dah until birthday.

No comments: