23 September 2011

         


            Assalamualaikum and hello friends, sgt lama tak update kan sbb Ika tak tahu nak update apa dah Hehehe. And I dont know what I should share now. Hahaha but mengada nak update jugak.EH ada idea pulak. Kejap kejap. Okay kay, last week kat sekolah ada sambut merdekaraya . Only form 4 kena pakai baju kurung then kena keliling dataran, serious pelik. Semua pandang . malu gilaa. Konon kena berarak tapi hampeh leww. Sepatutnya I kena pakai baju kurung colour merah trang tang tang but kelas ramai pulak pakai baju merah so I kena pakai baju yellow colour . Oh my, shoo terang gilaa. Sgt penegasan. Tapi bagus jugak lah tak pakai baju kurung red colour. Know right? Hahaha. At the same day ada buat jamuan kecik kecik kat kelas. Hmm hmm Andd today class Add maths ada 3 masa wehh lebih sejam to dua jam jugak lah, belaja belaja belaja laa kan. Byk buat latihan sbb next week ada gerak gempur and the next next final exam dah. Tadi kan syok ah masa nak balik Cikgu Wani hug me. Oh my, shoo happy you know Hahaha. But ghindu leww dekat My mom , cikgu Azizah . This year dia tak ajar kelas I mehh. Aigoo, semua cikgu maths mmg superb lah sbb I shgt minat Maths . Even cikgu sekolah rendah pun. Boleh buat kawan . Serious every year mmg cikgu Maths the best lah. Semua cikgu maths dah anggap macam family sendiri. Hehee. Haa, masa mula mula syawal I takut tengok makanan manyakk shgt. So tak makan lah Tp bila nak habis syawal nih asyik nak makan and lapar jea memanjang. Tapi berat same sajee. Mencik ohh, badan pun tak naik. Werghhh nak nanges ouh! Okay kay, I thinks that’s all. Bye and Assalamualaikum friends .


No comments: