21 December 2011

SOALAN DARI KARIMAH

Soalan ni dari my junior yang sgt comel, Karimah. Thanks Sayang, akak jawab eaa ;) Before tu *hughugkusskiss* 


1. Cuti sekolah anda pegi mana je?
-Tak pergi mana pun, duk rumah sajee. Jage muka *alasan mengada*


2. Cuti sekolah 2011 nie best tak? Ke bosan? Story sikit..
- Sgt bosan sbb semua kawankawan tinggalkan kita. Dorang semua kerja, then nanti dah dapat gaji dorang patut kenan hukum sebab tinggalkan kita. Wuhuhuhuu


3. Cuti sekolah selalu bangun pukul berapa? Ke lepas zuhur baru bangun? :P
- Lambat jugak lah Hahaha . Rahsiaaaa. Tapi tak lebih pukul duabelas sbb nak kena jemuran kain dong :D


4. Cuti sekolah selalu tidur pukul berapa? Ke tak tidur selama sebulan? :P
- Tidur? Hmm akhir-akhir ni tido awal sikit lah sbb takde sape nak borak. Kawankawan semua penat balik kerja takde pun nak mesej :(


5. Cuti sekolah 2011 nie selalu tidak update blog?
- Errr, tak tahu lah. Tengok mood. Kkdg update tapi simpan draft sajee Hehehee


6. Cuti sekolah nie mak masak sedap-2 tak?
- Sedappp! Haritu mak kita buat spaghetti. Hihihi. Kita sukaa  


7. Cuti sekolah nie ada belajar untuk tahun hadapan tidak?
- Jgn lah tanya soalan ni dik oi, baca sikit-sikit sajee. Hehee


8. Cuti sekolah nie lama tidak jumpa rakan-2. Lagi-lagi dengan insan bernama Karimah. Rindu tidak? :P
- Sgt lama, boleh kira berapa kali jumpa kawan. 3kali je dik . Adik yg comel bernama Karimah ni lagi sgt rindu bebenoooo sejak tutup sekolah tak nampak adek omeyyy kita ni :)


9. Barang sekolah sudah beli? Termasuklah buku, beg, kasut, alat tulis, baju sekolah..
- Baru beli kasut sekolah je, takde semangat nak sekolah lah hehehe. Nak habis sekolah terus, nanti rindu ler akak eh eh eh ^,^


10. Negara mana yang ingin anda jejakkan kaki?
- Paris tempat madubulan kuwwww  


11. Makanan kegemaran?
- Udang masak lomak cili api, Nyummmeh!


12. Minuman kegemaran?
- Carrot susu and tembikai. Fuhhh elok untuk kulit and mata O.O


13. Warna kegemaran?
- Turquois, purple and blue


14. Hobi kegemaran? #Adakah.,?
- Berangan, Hikhik. Nak wawenn. Wuhuuu, gatal ;)


15. Kalau diberi peluang untuk memainkan alat muzik, yang manakah akan menjadi pilihan?
- Piano, drum and biola


16. Menjelang tahun 2012, berapakah ketinggian yang anda inginkan?
- 162 ini pun dah cukup tinggi utk kita hehee


17. Cuti sekolah ada tolong ibu masak?
- Pasti! Hehehe. Harini kita belajar masak tomyam seafood ala ala gerai tomyam yg tukang masak tu orang siam. Nyummehhh, shedappp!


18. Sedih tidak cuti sekolah nak habis dah? :(
- Sedih sikit sbb tak dpt nak bangun lambat lagi. Next year dah kena study hardd


19. Apa perasaan kalo blog kena hack?
- Kalau yang baik-baik think positif lah :)


20. Pernah suka sesape tak?
- Pernah! Suka awak comel :)




This for you my comel karimah :)



No comments: