09 February 2012


Assalamualaikum my yayanggg, tak lambat lagi kan nk ucapkan Salam Maulidur Rasul. Semoga semua rancangan anda dipermudahkan InsyaAllah. Awal-awal tahun ni banyak beno cuti kan. Hampir every week ade cuti. Sy budak SPM tak rasa mcm nk SPM pun sbb asyik cuti jee. Tapi keje sekolah berlambak gilaaaa. Itu lah dikatekan budak sekolah kan. Busy busy busy sajee tau. Masa cuti buat homework, bila  bukak sekolah always busy pasal 5S. Lu tahu tak menyusah kan? Dari last year, sekarang baru nak check. Semua benda nak kena label, haritu Ika tolong cikgu Norizan. Dia kena handle kat kantin, bapak aihhhhhh. Segala rempah ratus kena label, elok-elok aku tak tahu pun boleh tahu. Aigoooo. Tahu tak penat? Kat sekolah pun tak belajar sebab satu sekolah busy kemas untuk 5S. Please lah lulus kan cepat, kalau tak kena tambah lagi 3bulan. No no no, don’t want okehhh. "Kesemua 87 kem Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) di seluruh negara dijangka menerima sijil kualiti 5S menjelang 2013." Ni lagi lah, PLKN dah lah wajib. Maybe 6bulan kan? Ke dah sure 6bulan? Kena buat 5S lagi. Ya Allah, tak larat wehhh. Dulu suka lah nak pergi PLKN, tapi pk balik after SPM boleh keje. Kurang-kurang dapat rm1,000 sebulan, ni 6bulan. Bole dpt RM6,000 . Fehhhhhh. Dah lah malas nak pk. Nak rehatt. Assalamualaikum.


 Upssss! ;p


No comments: