26 February 2012


Hai hai, today dah nak habis Bulan Februari. Tengokk lah gambar pun semua tunjuk dua jari kan.Dah dua bulan start belajar kat sekolah and kelas tambahan. And kira-kira 8bulan sajee nak study. Tolak segala cuti, lagi errr errr, takmauuu kira lahhh. Last two weeks, sekolah-sekolah area Shah Alam ada buat kelas tusyen Addmaths and mathss dekat MSU Shah Alam. Superr best weh. Cikgu Udin bagi the simple jalan kerja. Cikgu Udin ni dia sama kot yang dekat kursus kahwin kat youtube, ce korang search kursus kahwin kat youtube. Hehee. Seronokkk! Kalau addmaths tu kita buat jalan kira nak penuh satu test pad satu soalan tp cikgu ni ajar singkat yang amat. Senang gilaaa, org yang tak amek Addmmaths masa tu pun mesti teruja belajar Addmaths dgn cara yang amat senang. Selalu kat sekolah cikgu Addmaths biar garang kan, sampai nak tanya pun cuak sbb kita tak faham tapi nanti dia ingat kita tak belajar masa kelas dia. Tapi kat seminar ni seryes dia terangkan semua. Kelas sebulan sekali, ada 7kelas. Cikgu dia pun taklah straight sgt, mmg takde masa korang nak bosan. Asyikk gelakk je, dia ajar pun ikut trend remaja sekarangg. Agak kebiruan, kesian anak-anak teruna yang ada dalam 5org sajee. Tak sabar nak tunggu next class. Makan breakfast dorang ada roti and air mineral but tak kenyang so before that kena breakfast siap-siap sbb aircond dlm tu sejukk sgt so cepat lah kelaparan nyee. Habis around pukul 1.30 then perut sgt lapar, paling dekat pun Tesco Extra. So lunch disana bersama my gojes pretty girl. So sekarang mmg sgt lah busy sebab nk kumpul markah kokorikulum lagi, nak study lagi. Last week asyik stayback sajee, sempat lah buat homework and study kejap kat sekolah. Yeayyy rabu ni pergi menembakkk, Yuhuuuuuuu! seronok yang amat. Lama sgt tak naik trak polis, tahun last kan. Takpee. M16 tunggu cek naaa. Ini lah pelajar SPM. Hmmmm kenapalah akhir-akhir ni asyik meleleh sajee, kejap-kejap meleleh tanpa sebab. Makin besar makin banyak masalah kan. Lumrah hidup. Cepat sangat percaya, mengharap and bertindak melulu. Tak de nak siasat dulu. Mungkin itu cara mematangkan kita. Takpe lah, dgn cara menangis sajee dpt menghilangkan semua. Lepas ni senyum sajee. Apa pun org cakap, senyum je lah :)


Sebenarnyee kan, saya sedih sgt sgt. Saya lemah. tp takpe lah.Okay byeee

No comments: