02 March 2012

Salam jumaat my fellow, today sangat tidah sehat. Saket badan, sengal-sengal badan and saket bahu. Penings sgt kepala, kalau lah dah baring nak bangun tu alahai amat lah susah. Terseksa, mcm org sakit teruk jee. uhukhuk Ini sebab pergi menembak last wednesday hari tu. Dgn naik trak dari sekolah ke Padang Sasar Kuala Kubu Bharu. Kira-kira duajam jugalah. Bayangkan lah, eh eh tak payah bayanglah. Dua jam gitewww naik trak dgn hujan masa pergi balik and segala lubang kat jalan semua driver tu main langgar sajee melompat kiteorg dlm trak tu.Ingat bawak ayam kah? Saket pinggang taww! Hilanggg nk feeling lebih. Sgt seronok dpt menembak pada tahun akhir ni --, Tapi akibat nyee saket satu badan. Thanks my laling-laling urut kan, nak semua kelas form five aku pergi mintak urut kan badan ni haa. Kebanyakkan takut sebab badan kuww terlalu kering, and pegang sajee rasa tulang haha. But im okay, thanks yeee. And thanks jugak my pengetua shayanggg pergi holiday pun still ingat my classmate,fiveB siap belikan keychain lagi. Love you much lah! The last one kan kan, esok mama nak ke bandung. Huwaaaaaa, rasa sedih sgt sgt tetiba muncul sbb tak pernah jauh dgn mama. Maaa will miss you maa. Doakan mama selamat pergi dan pulang dgn selamat ye.

No comments: