15 March 2012

Yesterday me and my friend celebrate birthday suprise my best friend. For birthday this year, berjaya buat dia bermasam muka pada hari jadinya. Suka laaaa dapat kena kan orang

Masa ni hari birthday dia, takde seorang pun antara group kiteorang yang wish kat dia. Hukhukhuk. Menangis ke kak?



 *this dia agak terasa sikit* Sorry yayanggg



Anddd tadaaaaaa! this is suprise for you my bestfriends, Nurafifah afiqah. Dah besar yee, 17tahun dah. Semoga murah rezeki and ingat Allah selalu yee sayang.








*muka tersangat excited*







Ada lagi gambar masa main air plus kene tepung plus telur. Tp memory full, ada kat camera lain. Sgt cool lah. Oh ohsemmmm! 
Sgt rendu bila dapat berkumpul 9org, bila lagi lah dapat berkumpul macam ni. Harap sgt ni bukan the last our date. Takut sgt ni last nak berkumpul. Pls jgn. Thanks Nadya, Tasya, Aisya, Mimie, Yasmin, Yuyun, Bella ;) 

Happy Birthday Fyfa ;)


Me heart my NineGirls




No comments: