22 April 2012


Assalamualaikum, okayyy sambung semula kisah di KISAS. Kat sana banyak sgt dapat benda baru. Kawan-kawan kat sana semua best sgt, tak mungkin akan dapat kawan-kawan macam tu dah. Paling seronok bila kat dorm, semua dah macam satu family. Semua macam dah lama kenal kita, layanan pun memang tak terkata. Seronok sgtttt. Semua sporting habis, takde pun kedekut apa-apa, banyak benda share. Kat dorm e24 tu paling best lah. Semua negeri ada, yang best ‘jee’ je yang loghat terengganu even kat dorm tu semua ckap selangor biase. Cool kot. Kita yg mula-mula ni tak tangkap apa dia cakap pun dah paham. Hahaha comel jee dia cakap ganuuuu. Rindu lah nak dengar.  Syahmi and wanie paling jauh di sarawak & sarawak kat sana. Cool je dorang cakap loghat negeri masing2. Mesti korang rindu nak balik rumah kan kan? Rindu 20orang yg kat dorm tewwww and 27orang kelas 506 .

Kat sana paling agak rapat dengan Ecah, dia la sedorm and sekelas. This Ecah punye blog. Rasa nya dengan dia banyak berborak, banyak cerita macam-macam. Dia cool and sporting that’s why selesa dgn dia. Tapi kan 6hari tu tak cukup bagiku sbb masih ada perasaan malu lagi hehehe. Sedihhhhh wooo. Kiteorang dapat bertukar-tukar name tag. Comel kan kiteorang hehehe


Seronok sgt bila saya dapat lihat depan mata saya sendiri baeratus-ratus pelajar lancar sungguh bacaan dan mengingati ayat Al-Qur’an. Sedangkan saya masih terkebil-kebil. Sgt malu tawwwww. InsyaAllah saya cuba terbaik. Saya sayang kamu kerana Allah.

5     UNIQUE THINGS IN KISAS :
à Tarbiah
à Teachers
àUkhwah
àFriends
àBiah Solehah

Ecah, Naina, Aisyah(KD),  Nabilah, Wanie, Jee, Ekin, Azwa, Fatimah(e24), Hazira, Kiena, faizreen, Azimah, Najihah, Min, Syahmi, Nur Ain, Amirah, Nik, Asyihah, Husna, Faeqah, Aiza, Kyra, Fatin Shazwani, Afiqah, Akma, Fatimah(506), Puteri Nur Solehah, Athirah Hani, Athirah Sahira, Naziha, Syafiqah Razi, Anis Najwa. 
Minta maaf sgt sgt kalau ada nama yang tak tertulis.

Thanks kepada KISASIANS, saya merindui anda semua. Ukhwah Fillah Abadan Abada. Segala pesanan anda akan kita ingati J






*Time prep*

Maalsalamah :)

No comments: