17 May 2012

Hari-hari hari siapa?

Hai and Assalamualaikum, first of all. English kawww. Hahaha. Not too late to wish mother's day right. Everyday is mother's day, everyday i spent time with my beloved mummy. Sorry for broken grammar. I admit it. Berkemungkinan besar tahun ni adalah tahun last meluangkan masa sebanyak-banyaknya dgn mama. Next year mungkin tak, mungkin takde, mungkin ada apa-apa berlaku, mungkin..... entah. Kita sendiri pun tak tahu kan, apa yang ada sekarang kita hargai je laa kan? Hikhik. Mungkin lah kot kalau ada rezeki akan sambung belajar, tu je dah jauh dgn mama atau mana lah tahu kalau next year pulak jadi mama (erkkkkkk, awal lagi), terlalu muda. Hormon pun tak stabil lagi, cehhhh. At least 23++ years old lah kot baru digelar umi. Ehemm ehemm . Okay iklan seminit tadi. After few year study, tup tup meletup bunyi kompang pulak. Haaaa lagi jauh dgn mama :( Okay sila lah lupa angan-angan yang masih jauh perjalanannya. Mama, i appreciate all things maa. You are one of the most amazing(multitasker) person we ever know. Every single one of you deserved to be cherish because of you guys did such a noble and great job. Happy Mother's day to my mama and all mama's out there. I  L O V E  Y O U  M A A .


The other special day is Teacher's day :) To all cikgu, tak kira lah pernah mengajar saya atau tak. Selamat hari guru. To my mom and my wan pun cikgu jugak. Cikgu yang mengajar mengaji and abcdefghi.....  Dengan ini saya amat berbangga, cehhh mcm nk speech je kan bhahaha. Saya berbangga sebab dapat menjaga hubungan antara guru dengan sebaik--baiknya. Pelbagai guru penah saya jumpa. Tomboy, lembut, keras kepala, batu api, kerek, cool, garang gila, muka ketat, sangat bersopan santun, muka suci and bla bla lahhh semua ada. Manusia biasa kot, ada kekurangan and kelebihan masing-masing kot. That are ohsem! Including you :) Mmg ohsem lah yg digelar cikgu ni.Dari mula sekolah sampai sekarang suka lah sangat sakat cikgu, gedik-gedik, manje-manje. Nakal budak ni, dgn pengetua pun boleh nak mengendengg. Kebetulan pengetua mengajar satu-satunye kelas ku 'five B' dia sgt cool, tak reti nak marah, tak putus-putus bagi motivasi, cerita macam-macam and bagi semangat. She like my mom. Thank you so much Cikgu Haznah Bt Hamzah. Andd last ada dalam 5++ orang jugak lah cikgu2 yang berjaya and bertauliah tegur yang sy pun bakal seorang guru sbb ada aura. InsyaAllah. memang teringin sgttt. Moga-moga termakbul lah. InsyaAllah. Thanks to all teacher's including you.

Tadika Mustika (2000-2001)
SRAI Shah Alam (2002-2007)
SMKS24(2) Shah Alam (2008-2012)



And the last special day is happy birthday my Ellena Syazleen. The good friend and excellent listener. Also pretty girl. Happy birthday , I love you :)


Ni masa sambutan hari guru, sedih gila sambut dengan mata macam tu. Balik tu jumpa dokter and bagi cuti 3hari, so paper physic extend next week :)




Fav photo ;)

p/s- thanks to all care my eyes. Credit photo to ismah ;)

No comments: