14 May 2012

Mengintai orang inilah padahnyaa

Jangan terpedaya dgn kata-kata dongeng okay. Ini masalah ketumbit, ketumbit ni sbb anti badan kita lemah. And ini tak berjangkit pun. First time kena kat bawah mata and ini paling lama, beb wa pergi sekolah macam ni beb :( Muka pun pucat je disebabkan sebelah mata jee. Takpe laaa, yang penting saya masih sihat walafiat, Alhamdulillah. Lama dah tak post gambar the latest kan, rindu tak? Mesti tak. hampehhhh!



Amek sebijik bola baby pingpong kat mata tu 

Amekawwwww, nampak biji besau tu. Dah macam jerawat batu dah. 



Semalam dah tenyeh dengan hirisan bawang puteh, pedih sikit lah. And dah try picit2 tak keluar jugak. Orang kata kena titiskan dengan susu ibu, tak kesah lah mana-mana ibu pun, pedih sikit. Tp tk pernah try sbb mana nak dapat susu tu?

p/s- Exam sejarah tadi, ada lagi 5paper. Pray for me :)

No comments: