07 June 2012

Aku tak sihat, kepala aku pening, perut memulas. Itu yang aku rasa sekarang, mungkin cuti aku asyik menghadap laptop. Ish ish. Kalau ada orang tu at least dia tegur suruh study even sesekali pun tapi aku study. Hmmm hmmm, rindu sebenarnya orang tu tp takkan aku nak bagitahu. Buat apa aku nak cakap kat orang tu. Bukan dia nak tahu pun kan kan. Aipppp apa ni weh? Okay lupa kan. Bukak sekolah cikgu dah mintak aku jadi maskot rumah biru untuk sukan tahunan sekolah. Auwwmmmmmm. Nak pakai ape ni? ;) Tak sabar ni hewhewheww

Smile can hide everything sayang. Syukran Akhi/Ukhti :)

No comments: