16 November 2012

Satu hari bersama Wan Naurah Aulia


 Assalamualaikum. saya anak umi syfqh. Haritu sy keluar dgn umi, umi bawak pergi main dgn makan :) 

Haaa comel Wan Naurah Aulia ni? Comel kan? say yes. Never say no. Memang dia budak teramat comel. Haritu spend time with this girl and ecah :)

Biasalah bebudak, first-first memang not in good condition. Lepas tu bawak pergi makan mekdi, lepas makan terus ngendeng kat sebelah rupanya nak duduk atas riba aku. Haihhh anak umi, ingat kan dia nak ajak main. 

See betapa manja nya budak ini. Ishhhhhh dah rindu balik! --,



Lepas habis tu start dah menggila bersama umi, tengah jalan boleh gelak terbahak-bahak. Sampai rumah nak oppa gangnam. MasyaAllah comel tahu budak ni. Sebelum balik tu pergi kaunter nak take away pulak, ada cikgu mizi. MasyaAllah, terkejut berok den, dua kali pandang igt kan encek saya. kawan-kawan pun dua kali pandang, dorang pun terkejut igtkan encek sy. Aigoooooo.


Umi dah janji kan lepas spm nak bawak aulia dgn baby, cakap je nak bawak adik dia terus mood tak okay. Ahhhhhh so jeles ini budak. Lepas tu abang adam call nak amek dia. terus keluar perangai taknak balik, nak main dengan umi lagi. Hati dah rasa bersalah dah. Tapi next time okay sayang? She mogok you know. Masuk kereta tak pandang aku langsung. Terus pandang tempat lain. Next time tawwwwww baby. Love you sayang :)

No comments: