22 December 2012

Byee 2012 yang hensem lagi ohsem!

Assalamualaikum,
Hi,

After a lot hesitation to write, now here I am! As 2012 has come to the end. I think this is the best time to write about everything happened this year.

Maybe not everything, guess I should just sum it up!

1. Tahun yang akan saya menduduki peperiksaan SPM. Its my future. The next stage to start my journey.

2. Saya sudah di tempah, dari segi Islam. Saya dikira tunangan orang tapi ikut adat belum lagi :3

3. Berpengalaman bersama pengetua yang sangat ohsem, yang prihatin, penuh kasih sayang!

4. Beraya AidilFitri and raya AidilAdha berjubah bersama gadis gadis (DyNaKa)

5. Saya dah habis SPM! saya bukan lagi budak sekolah, tapi saya sedih! *sigh*

6. Selepas empat tahun saya bertemu jejaka idaman sebagai our first dating.

7. Saya habiskan masa bersama-sama kawan tersayang dari zaman pra matang hingga hampir matang

8. Had great time with form five student. Flashmob team for fundthon carnival SMKS24(2)

9. Had special birthday party and got babeyyy (DSLR 550D)

10. Saya berjaya mengurangkan percakapan berbanding sebelum sebelum ini!

11. Aku join tari menari, apa tu orang panggil? Haaa pom pom, lagu wonder girl youuuu.

12. Saya dalam proses amek lesen, sila doakan saya.

13. Saya berpengalaman semingggu hidup di KISAS, saya dapat ramai kawan. Sy dapat amalkan al-mathurat and Al-mulk. Alhamdulillah.

14 ........ banyak lagi sebenarnye. 


the moment memang takkan lupa weh!

Target dalam 20 je yang datang, haaa bakmai nak dekat 50 orang yang datang. Alhamdulillah.

Ohsem with form five student. This the Video flashmob

Bersama kesayangan teramat sangat. Me, mama, abg syahrom, kak mega and wan kesayangannnnn!
Para para guru.

Farahin Jaini pelajar tingkatan 5 yang tercantik. Dia okay bukan aku. Dia. Orang yang aku tak pernah sangka akan berkawan rapat, akan duduk sebelah aku sepanjang dua tahun, yang akan kongsi banyak masalah, akan tolong aku dalam study,yang akan layan karenah aku yang terlalu annoying, orang yang aku tak pernah jemu nak bercakap, yang teman aku pergi interview, yang akan support each other. Dia lah orang nya, dia.


Saat saat terakhir SPM. Is it budak spm? No comment













This is pom pom girl. Hahahaha sumpah kelakar masa ni wehhh. Tahun ni mmg gemar mari menari ke ika oi? Aku pn peliks! Cikgu naimah kata kalau jadi pramugari/model mmg cantik. Ehhhhhh cantik tang mana cikgu?  Saya sorang blkg tiang pun belum tentu nampak saya -______________-


Got this as a birthday present. Sampai sekarang mmg tak sangka. Rezeki jgn ditolak kan .



Make up and hijab class uolls. From kakek cantik dari indonesia ye bukk. Wardah Cosmetic and HijUp.

 Hari Keibuan.


Terima Kasih tak terhingga kpd Puan Haznah yang tak berhenti henti nasihatkan kiteorang. Dia lah sumber inspirasi ku. The best mummy and teacher. Seryes. Untung anak anak dia. Untung jugak kami anak angkat dia. Dia meeting ke singapore bagi keychain, ke mana mana saje kelas kami satu satunya yang dia ajar dia bagi gift. Huhhh even buat kelas tambahan sejarah, dia yang kasi nasi lemak sedap!

Sekarang pantang ada duet lebih, mesti akan ke seksyen 7 sebab kat sana banyak sangat butik butik yang Arghhhhhhhhhhhhhhhhh gewammmm ai taw! (QalaQisya, Radiusite,OBB,dreamika,QishQish,RinaSalleh and bla bla bla...) 
 So excited budak dua orang ni dapat merasa snogurt free, Habeh duet eh melayan aku :) Eh ke aku yg abeh duet? -_____-
The veghii veghii ohcem classmate! 
Abang and kakak kakak UiTM Shah Alam for Chemistry program. Disebabkan mulut ku pokpekpokpek dengan tak sengaja tidak terkawal. I got cup and file from them :DD 





And now selepas spm, ku sekarang bekerja di Coolblog. Disebabkan tersangat gila pada cooblog atas air yang warna warni lagi lagi warna pink, kakak kakak yang jual comel comel yang berbaju pink and ada pelbagai perisa. Arghhhhhhh memang tak tahan , apa pun jadi akan ku kerja di sini untuk mendapatkan setiap masa ayor free tanpa bayaran wehhhhh. Hakhakhak. Dengan ada nya baju warna pink dan bilik warna pink make my day so keperempuanan gitew dan terasa agak comel. Eh? Muntah weh muntah. Terasa comel macam Heliza Helmi giteww uolls. Sila muntah tanpa henti :DD




Dengan berakhirnya tahun 2012 yang hensem lagi teramat ohsem. Saya tidak lagi bergelar pelajar sekolah. Rasa akan kekurang manja lagi nanti dengan kawan kawan and cekgu cekgu. Rendu bila ada yang besau kan mata, buat muka meluat sampai katakan "bila lah ika ni nak stop cakap". Tapi sebenornyee aku jugak yang menaik kan kemariahan kat kelas. Tak kesah lah dengan kawan, cekgu and pengetua pun weh. Kelas aku havoc! Huishhhh kalau dulu mata ketumbit, saket gigi, demam akan aku merayau jumpa kawan kawan mengadu saket. Eiii mengada, ishhh bukan ahhh. Kita manje benau tawww. Lepas ni nak manja dengan sape? Semua nanti busyyyyy -____- Kita sangat rendu dgn kelas kite taw. Rendu sampai nanges dah ni weh. Heksssssssss T_T Rendu dengan semua ahhh budak sekolah. Even kekadang suka ngajuk cara aku cakap. Hessssssss rendu 2012 much much. Aku doakan habisnya 2012 cepat cepat abang and kakak kakak aku kawen, aku nak kawen oiii .

Ikutkan memang banyak sangat kenangan manis. Apa yang boleh disimpulkan secara rapi, banyak perkara yang aku tak pernah jangka akan berlaku. Semuanya kenangan manis belaka. I love you. I love you. I love you!

No comments: