27 April 2013

Mungkin....

Lelaki bodoh body language.
Jujur kalau taknak.
Tahu dah tak sayang
Tahu dah tak sudi
Tahu tak boleh terima

Mungkin salah sebab tak pernah cemburu
Mungkin salah sebab tak pernah melenting
Mungkin salah sebab tak pernah menuduh
Mungkin salah sebab tak pernah menghalang
Mungkin salah sebab tak pernah mengarah
Mungkin salah sebab tak pernah menggesa
Mungkin salah sebab tak pernah cari gaduh
Mungkin salah sebab tak pernah tinggikan ego
Mungkin salah sebab tak pernah tunjuk kalau marah
Mungkin salah sebab tak pernah kisah nak buat apa
Mungkin salah sebab tak pernah sekali pun check hp kamu
Mungkin salah sebab tak berusaha
Mungkin salah sebab tak berkira
Mungkin salah sebab tak pernah putus asa
Mungkin salah sebab tak selalu mesej/call/jumpa. Boleh kira berapa kali je call and jumpa. Guna jari je,
Mungkin salah sebab bersabar
Mungkin salah sebab berdiam
Mungkin salah sebab beri peluang
Mungkin salah sebab merimaskan
Banyak sangat kemungkinan. Mungkin mungkin mungkin, mungkin bukan jodoh.
Banyak ehh halangan, mungkin lah kot.
Bukan tunjuk baik, tapi aku rasa ini super terbaik aku bagi
Jujur aku bukan sesiapa nak merayu untuk dicintai,