21 May 2013

Masa ni lah nikmat remaja

Assalamualaikum and Hi!


Hari telah berganti, tak bisa ku hindari. Tiba masanya aku luangkan masa bersama teman teman.

Hari ni berhenti, malam tu nangis nangis esok enjoy. Enjoykah? Orang sekeliling ni cuba bangkitkan semula. cewahhhh. takkan nak muram saje kannnn.

Here we going first Space u8, sistem so bad. Urghhh Ironman punya pasal terus blah pergi OneUtama. Gatai pegi labour day. semua tempat penuh. Hahaha bantai jee yg penting enjoy then balik dari movie pergi Quality Hotel berkaroke. Whahahaha. Dari pagi keluar smpai rumah pukul 10. First time kot in my life. biasa, harus dengar ceramah. Sebaik takde bf, kalau tak dgn bf bf aku kena dengar ceramah.

 Ini kak ima, sangat baik. i thought dia rasa i adik dia kot. Kami boleh slowtalk nk mntak pendapat each other. Kak ima ni comel tahu tak, blik jaga kedai. Ada probs, sampai rumah nangis ngadu kt wechat. Huaaa, why so comel haaa kak ima? I love you!


 Bila dah gila camera gini lah jadinya, orang yang tkde mood pun gatal menyeset tepi dia. Hahahaha
Guane laki aku nanti eh? Mesti menyeset nyeset je. Itu pun kalau dpt laki yg layan karenah bini ni
Tapi tetiba rasa comel + manja lah. hikhik



 Taraaaa. sini ada garfield!
 Alamakkk kantoi ahhh mamat ketot ni Hahahaha Inilah driver yg lembab gilossss bwk kete. Sabau je lahhh.



Ni lunch sesama lagi, nasi kerabu sini shedapppp!



Here we go Space U8, bermain boling. Aku paling tak taw main, asyik baling je kene longkang. Stress aku. Tp yg penting aku punya pointer paling tinggi ;p






Ini jalan jalan kat seksyen 7. Huwaaa pantang dengor ayam penyet. Berdessupppp kesini! Hahahha

 Gedik gila muka cegini. Sebaik tkde bf, parah nak layan haku. Simpan simpan, gila gila depan suami. bru kene piat telinga and cubit cubit,pastu boleh jerit manja. Ahhhhh physco doh kau ika!
Testing testing.... tapi amek colour lain.

Pastu ni cuti seminggu ke sabah
Balik sabah, esok lusa terus melangsai hajat makan choc belgium di DipnDip bangsar
Huwaaa thank you baby girls :*





 Ell ;)
 Fai ;)
 Mimie ;)
 Semua cantik cantik belaka kecuali aku , Wuuuu kekekampungan kan. Sigh -___________-







Hari ini kawan lain esok kawan lain hahahha. Ika ika, bila nak ada boyfriend boleh keluar sama, lunch sama. Wuwuwuwuwuuuuuuuuuuu.


Lepas berhenti keje memang asyik keluo non stop. Duit mengalir mcm ayor terjun. Skrg kering ....... 
So dok rumah diam diam k ika.

Sebenarnya kannnn, aku masih tak boleh lupa tragedi aku hampir kenaaaa .....
yes, ini nama nya trauma.
Minta Allah lindungi setiap langkahku ya Allah.