27 August 2013

Raya duakosongtigabelas

Assalamualaikummmmmmmmm
Yeayyy dah raya,
tapi jujur dari hati tak rasa pun debaran raya. Seryes
Tapi seronok lah bila berkumpul dgn family.
Seronok gilaaaa sebab abang dgn kakak tak kawen lagi oiiiiiiiii.
Sebab best ahhhhhhh!


Raya pertama



Ni hooooo anak manja mama sorang ni

Aipppp tak sah ahhh dia je nak anak manja mama. Sorry lah brooo


Sesi bersalaman, ni aku nak komen sikit. Bila bersalaman ni, memang tak bebetul minta maaf pun. Semua propa tangkap gamboooo. Hilang adab kot.


Yang ni memang aku salam bebetol, pastu pakcik aku boleh ngomen "Cemni laaaa orang sekarang ni salam, sebelah tangan jeee" MashaAllah saboooo je lah en, dia taktau situasi time ni selambe nk melulu. Masa ni abg aku tengah godek godek camera, ni pun tgh standby. Izit problem hah? Ni lah org muda, banyak nooo makan hati. Serupa kiteorg takde perasaan je.


Ini memang propa, sbb dah salam bebetol. Tengok ahhh mata pun tgh nk nengok camera dah snap ke blum. Eh eh, sakit pulak hati kita ni!

My happyyyy nooo family. Accept it ika. Yang lepas biar lah, yg penting akan datang. Ober ke makeup aku? Memang kulit cemtu ahhh, tengok ahh tangan pun tak banyak beza kot. Lagipun ni flash. Cehhh penjelasan sebelum dipersalahkan

Fev gila gambooooo dgn wan yang ni

Perempuan perempuan kamiii, wah paling muda ler paling tinggi.

Hi wann, sorry ika kena tunduk sbb kalau berdiri lg nmpk beza ketinggian kita. seronok nyaaaa dapat tido dgn wan seminggu.

Adikberadik kesayangannnnnn. Sayang gilaaaaa ahhhhhh

Sukoooo ah gambaq ni. Ayu gilaa muka aku doh

With enshemmm boy. Mulut semua nmpk senyum palsu padahal semua ada makanan dalam mulut.

Ini tiga familyyy, Family Cik Peom, Family Cik Enah, Family Pak Chang. Tak ckup Family Pak Atan, Cik Peah and lanang je. Kalau ade mesti best gilaaa oii. tak muek camera den haa.

My enshemmmm boy. Usainnnn. Budak gila camera gak ah ni.
 Malam tu pergi melawat Pak Atan, Pak atan kat selayang. Dia sakit, dua hari sekali kena buat dialysis. Raya pertama pun dia kena buat dialysis, sbb tu tak dpt balik kampung.

Si sarahhhhhhhhhh yang suka memain dgn gelak comel dia ni wehhh. GEWAMMMMMMM

Ini si usain yang tankap gamboooo. camera man kata nya . Ni dgn mak and abang si usain ni.

One more big family, tapi pak long(atan) tak dpt join sekali laaa.


Raya kedua,
Raya kat shopping mall and makan kfc.
Ramai gilaaaa oii kat shopping mall sbb pergi rumah nak beraya tuan rumah takdokkk.


 With my senior


Raya ketiga p muar, jumpa abang kat sana. Last jumpa abang 20 mac 2011. Lama gila bak hangggg. Dua tahun setengah tak jumpa,  sihat dah dia. Berisi. Rinduuuuu. Pegi jumpa abang kena tantekkk tantek. Gambaq privasi. Harap maklum.
 Jalan jem oiiii orang semua nak balik KL. Kebas punggong aih dok dlm keta lamalama

Raya keempat
Dok rumah jeee. Amek anak sedara bawak pergi KLCC and balik rumah shah alam. Naik lrt.
 Kedingggg nya kau kaaa.

 Anty ni
Aunty ni rancak dia share cerita masa dia pergi brunei. Terasa macam nak pergi sendiri tengok apa yg dia cerita
Bawak anakanak jalanjalan
Dulu dulu kekecik ada aa datang klcc mandimandi kat tepi taman tu, sekarang pun kemain meriah lagi.
Ni aaa bru nk bergambar masa bebudak ni main taman, kalau tak maksuu kena jaga beg and makanan dorang je kat tepi saneeeee/
Siannnnn sayang maksu ni lapau yeee.

P/s: Mesti tak perasan kan, tahun ni jarang bebeno nampak gambar pakai jam wan bagi tu. Sebenarnyaaaaaa ada kot kat rumah, tp tak jumpa. sejak keje, kat tempat keje tkleh pakai jam. start tu jarang dah pakai. pastu watlek nanti2 jumpa aa tu. at last tak jumpa lagi. Sekarang misi kumpul duit raya nak beli balik. huaaaaaa mahal lah nak beli. kalau setakat sepuluh hengget takpa, ni dua ratuih sengah. Jam elle kenapa mahai ngat wan beli dulu. kan payoh nak cari ganti. Awat nk ganti, mesti aa ganti. Aku da la cucu kesayangan dia, tkde pun dia bg brg kt cucu lain. klau tau jam hilang tak terkilan ka dia.

Tahun ni takmai kedah pun, tapi ghindu. Takda sapa pun kat sana dah. Terasa sgt tak meriah kat sana. Takpa aih. 

Selamat hari raya maaf zahir batin

No comments: