25 February 2014

 
Hoi hoi apa kau buat haa tengah pagi pun tak tido lagi ni?

Jangan tanya aku aa, aku jaga pagipagi sebab line intenet elok. Sbb pakej peak hour dah habis. So malam je aa yg hado. Aku pun pelik mcm mana laa cepat sgt habis.
Mungkin sbb life berseorangan so dia banyak gelodeh google hahaha

Hmmm ni aku nak kental kan hati jangan nak dok sibuk cari kekasih haram,
tak payah nak gatal sangat mata tu nak tengok,
Tengok je tak payah susah susah flirt,
nanti engko yg sakit.
Macam sekarang and sebelum ni,
pedih pun tak hilanggg lagi.
Bangang bangang.

Baik kau tido laaaa dari kau hidup sebok pk kan entah siapa siapa.

No comments: