23 February 2014

Sedapnyaaa kehidupan student ni, hari hari hadap makanan segera.

Eh eh, Assalamualaikum :)
Rindunyaaa kat awak baby .

jap jap *slrpppp, dapnyeeee megi*
sambil lap airmata

Ehhhhh apahal entah aku malas gila nk update blog kan sekarang,
Nak kata sibok dengan kawan, mungkin.
Nak kata sibok dgn kekasih hati, haram jadahnya.

Hmmmm aku sebenarnyaaaa tak rela duduk sini
Uitm kelantan, silah lah halau dan campak sy dimana-mana ,
janji bukan kat sini.

Susah tahu nak balik,
Naik ketapi 13jam.
Naik bas 8jam,
Naik flight sejam

Sedapkan kalau naik flight, tapi harga dia sekali perjalanan boleh 2kali aku ulang aling balik naik ketapi/bas

Dah lah nak balik susah,
nak survive diri kat sini pun susah,
lagi lagi ada kawan yg tak pernah berenggang dgn kita.
Kalau sama sama belajar takpe, tahu lah aku ni kalau jumpa org yg sekepala dgn aku keje nyeeee memokak je.
Aaaahhhh cakap pasal kawan memang aku tak suka.
Tapi aku bersyukur ada roomate yg best gilaaa, kiteorang faham each others.

Kat sini kann, tapi aku tak tahu lah ni mmg lumrah student ke apa,
study kena diamdiam,
kalau kecoh nanti dorg expect kau pandai sgt atauuuuu kau kena nganjing dgn hanjeng.
Haram jadah kan.

Pastuuuuu kan, masuk je sini aku mcm ada penyakit lain mcm tau.
Penyakit desprate kat lelaki,
Entah apa yg aku kalut kan sgt dgn lelaki.
Bukan apa, aku nak bahagiaaa.
Pastu jahanammm, kena game lagi. bodoh

Takpeeeee, kau watwat lek jee ika. Kau kan havoc. Buat hal kau je lah sudah.

p/s - sekarang pukul 4.30 pagi. Tak tido lagi sbb esok ada test killer paper kata para senior. Wish me luck.

Salam rindu kasih sayang :)


No comments: